Mobilier hol

Mobilier pentru hol, executat la comanda, conform cu specificatiile dvs. Realizata din PAL, MDF sau lemn. Oricare model de mobila prezentat pe site se poate personaliza conform cu dimensiunile dorite de dvs. Puteti alege culoarea dorita si finisajele conforme cu bugetul dvs.


Mobilier hol Adela

Mobilier hol Adela

Mobilier hol pe comanda model Adela.Mobila pentru hol ADELA se realizeaza pe dimensiunile dorite si cu posibilitatea fol..

de la 5.000 Lei

Mobilier hol Anca

Mobilier hol Anca

Mobilier hol pe comanda model Anca.Mobila pentru hol ANCA se realizeaza pe dimensiunile dorite si cu posibilitatea folos..

de la 2.000 Lei

Mobilier hol Brown

Mobilier hol Brown

Mobila hol pe comanda model Brown.Mobilierul BROWN se realizeaza la comanda pe dimensiunile si culoarea dorita.Realizat ..

de la 500 Lei

Mobilier hol David

Mobilier hol David

Mobila hol pe comanda model David.Mobila pentru hol DAVID se realizeaza pe dimensiunile dorite si cu posibilitatea folos..

de la 9.000 Lei

Mobilier hol Florin

Mobilier hol Florin

Mobila hol pe comanda model Florin.Mobilierul FLORIN se realizeaza la comanda pe dimensiunile si culoarea dorita.Realiza..

de la 5.000 Lei

Mobilier hol George

Mobilier hol George

Mobila hol pe comanda model George.Mobilierul GEORGE se realizeaza la comanda pe dimensiunile si culoarea dorita.Realiza..

de la 2.500 Lei

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)